SERVEIS


A Vilavet Veterinaris tractem tot tipus de casos veterinaris, sense importar el problema o patologia que pateixin les mascotes. Estem compromeses amb la seva cura i salut. Oferim serveis veterinaris a Viladecans per a les nostres pacients, comptem amb col·laboradors experts que es desplacen fins a les nostres instal·lacions per garantir la cobertura mèdica més completa.


MEDICINA INTERNA

A Vilavet Veterinaris oferim atenció i cures integrals els nostres pacients, enfocades al diagnòstic precoç i el tractament de malalties que afecten els diferents òrgans i sistemes. La medicina interna inclou diverses especialitats veterinàries, donant especial importància a les revisions de control per assegurar que els animals estiguin sans i no apareguin complicacions. Exigeix ​​un equip de professionals amb experiència i en constant formació per garantir el benestar de les mascotes. 

MEDICINA PREVENTIVA

Ens encarreguem de mantenir la salut dels petits animals de companyia que ens visiten, realitzant revisions i fomentant campanyes de prevenció de malalties. Assessorem els nostres clients sobre vacunacions i els aconsellem sobre les pautes que han de seguir en matèria de salut preventiva: desparasitacions internes i externes, nutrició equilibrada, control del sobrepès, revisions rutinàries i higienes bucals. D'aquesta manera, millorem la qualitat de vida dels nostres companys. 

CIRURGIA

A la nostra clínica veterinària de Viladecans utilitzem la millor tecnologia mèdica en una part de la medicina tan important com és la cirurgia veterinària. A les nostres instal·lacions comptem amb un ampli equipament tècnic i un quiròfan amb anestèsia inhalatòria i monitors de constants vitals que garanteixen la màxima seguretat per als nostres pacients. Realitzem intervencions de teixits tous i de cirurgia preventiva, com són les esterilitzacions i neteges bucals.

DIAGNÒSTIC PER IMATGE

  • Endoscòpia làser, Ecografia i Ecocardiografia

Duem a terme tècniques de diagnòstic d'imatge poc invasives per els nostres peluts, que ens permeten visualitzar qualsevol tipus de malaltia o afecció d'una manera indolora, reduint l'estrès de les mascotes en les intervencions. Comptem amb la col·laboració d'especialistes en ecografies (Delvet i Sonovet) i en endoscòpia làser, com és el Maurici Batalla.

CARDIOLOGIA

A la nostra clínica veterinària de Viladecans oferim els petits animals de companyia tot tipus de proves relacionades amb el funcionament del cor i el sistema cardiovascular. Mesurem la pressió arterial dels pacients i realitzem electrocardiogrames i ecocardiogrames, per conèixer si el funcionament de les cavitats i les vàlvules del cor és el correcte o es mostra alguna cardiopatia. En aquesta àrea comptem amb la col·laboració de la Montse Jorro, experta en cardiologia i ecocardiologia.


OFTALMOLOGIA

Detectem i tractem de manera precoç les possibles anomalies o lesions oculars de la teva mascota, amb una observació minuciosa de l'ull i prenent mostres en cas de ser necessari. L'oftalmologia és una especialitat que requereix equipament tècnic i quirúrgic (per a intervencions de retina, glaucomes, úlceres, luxacions de glàndula lacrimal...). També de personal qualificat que pugui oferir un diagnòstic ràpid i encertat sobre qualsevol trastorn, lleu o greu, al globus ocular de l'animal. 

DERMATOLOGIA

Les alteracions en el pèl i la pell són malalties molt freqüents en les mascotes que visiten el nostre centre veterinari de Viladecans. Per conèixer l'origen del problema és necessari realitzar una sèrie de proves (raspat cutani, cultius, citologies, biòpsies, etc.) que ens confirmen si la lesió és causada per al·lèrgies, paràsits, fongs o per problemes endocrins, entre d'altres. Obtenim així un resultat fiable i precís que ens permet receptar els clients un tractament veterinari adequat.

ONCOLOGIA

A la nostra clínica veterinària disposem de l'especialitat d'oncologia, dedicada a estudiar i tractar el càncer en animals. Està demostrat que, actualment, gossos i gats poden patir carcinomes molt similars als nostres (tumors mamaris, de pròstata, bufeta, leucèmies...). Comptem amb els últims avenços tecnològics per al diagnòstic i tractament d'aquestes patologies i col·laborem amb els millors professionals en el camp de les ecografies, imprescindibles per al diagnòstic d'anomalies i tumors.CONTACTA AMB NOSALTRES