SERVEIS


A Vilavet Veterinaris tractem tot tipus de casos veterinaris, sense importar el problema o patologia que pateixin les mascotes. Estem compromeses amb la seva cura i salut. Oferim serveis veterinaris a Viladecans per als nostres pacients, comptem amb col·laboradors experts que es desplacen fins a les nostres instal·lacions per garantir la cobertura mèdica més completa.


MEDICINA INTERNA

A Vilavet Veterinaris oferim atenció i cures integrals als nostres pacients, enfocades al diagnòstic precoç i al tractament de malalties que afecten els diferents òrgans i sistemes. La medicina interna inclou diverses especialitats veterinàries, donant especial importància a les revisions de control per assegurar que els animals estiguin sans i no apareguin complicacions. Exigeix ​​un equip de professionals amb experiència i en constant formació per a garantir el benestar de les mascotes. 

MEDICINA PREVENTIVA

Ens encarreguem de mantenir la salut dels petits animals de companyia que ens visiten, realitzant revisions i fomentant campanyes de prevenció de malalties. Assessorem els nostres clients sobre vacunacions i els aconsellem sobre les pautes que han de seguir en matèria de salut preventiva: desparasitacions internes i externes, nutrició equilibrada, control del sobrepès, revisions rutinàries i higienes bucals. D'aquesta manera, millorem la qualitat de vida dels nostres companys. 

CIRURGIA

A la nostra clínica veterinària de Viladecans utilitzem la millor tecnologia mèdica en una part de la medicina tan important com és la cirurgia veterinària. A les nostres instal·lacions comptem amb un ampli equipament tècnic, un quiròfan amb anestèsia inhalatòria i monitors de constants vitals que garanteixen la màxima seguretat per als nostres pacients. Realitzem intervencions de teixits tous i de cirurgia preventiva, com són les esterilitzacions i neteges bucals.

DIAGNÒSTIC PER IMATGE

  • Endoscòpia làser, Ecografia i Ecocardiografia

Duem a terme tècniques de diagnòstic per imatge poc invasives pels nostres peluts, que ens permeten visualitzar qualsevol tipus de malaltia o afecció d'una manera indolora, reduint l'estrès de les mascotes en les intervencions. Comptem amb la col·laboració d'especialistes en ecografies (Delvet i Sonovet) i en endoscòpia làser, com el Maurici Batalla.

CARDIOLOGIA

A la nostra clínica veterinària de Viladecans oferim als petits animals de companyia tot tipus de proves relacionades amb el funcionament del cor i el sistema cardiovascular. Mesurem la pressió arterial dels pacients i realitzem electrocardiogrames i ecocardiogrames, per conèixer si el funcionament de les cavitats i les vàlvules del cor és el correcte o es mostra alguna cardiopatia. En aquesta àrea comptem amb la col·laboració de la Montse Jorro, experta en cardiologia i ecocardiologia.


OFTALMOLOGIA

Detectem i tractem de manera precoç les possibles anomalies o lesions oculars de la teva mascota, amb una observació minuciosa de l'ull i prenent mostres en cas de ser necessari. L'oftalmologia és una especialitat que requereix equipament tècnic i quirúrgic específic (per a intervencions de retina, glaucomes, úlceres, luxacions de glàndula lacrimal...). També de personal qualificat que pugui oferir un diagnòstic ràpid i encertat sobre qualsevol trastorn, lleu o greu, al globus ocular de l'animal. 

DERMATOLOGIA

Les alteracions en el pèl i la pell són malalties molt freqüents en les mascotes que visiten el nostre centre veterinari de Viladecans. Per conèixer l'origen del problema és necessari realitzar una sèrie de proves (raspat cutani, cultius, citologies, biòpsies, etc.) que ens confirmen si la lesió és causada per al·lèrgies, paràsits, fongs o per problemes endocrins, entre d'altres. Obtenim així un resultat fiable i precís que ens permet aplicar als clients un tractament veterinari adequat.

LABORATORI PROPI

La nostra clínica veterinària compta amb un servei de laboratori propi que ens permet oferir un diagnòstic ràpid i precís. Mitjançant anàlisis hematològiques o de sang, podem valorar l'estat de salut de l'animal i detectar possibles malalties, com anèmies o infeccions. Amb els estudis bioquímics podem avaluar el funcionament dels òrgans i detectar possibles alteracions metabòliques. Finalment, mitjançant la citologia, podem detectar cèl·lules anormals i la presència de tumors.

ODONTOLOGIA

Servei especialitzat en odontologia per garantir la salut bucal de les mascotes. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i equipats amb les últimes tecnologies per a la realització de neteges dentals, extraccions o tractaments periodontals, així com altres patologies com la gingivoestomatitis felina i altres lesions dentals.

A continuació us oferim tota la informació sobre la nostra recent inaugurada Unitat Dental.

1ª REVISIÓ GRATUÏTA!

UNITAT DENTAL DE VILAVET

Inaugurem el nou espai d´'Unitat Dental a Vilavet amb equipament d'última generació per oferir el servei especialitzat d'Odontologia: aparell de radiologia dental, estació dental amb peça de mà d'alta freqüència, màquina d'anestèsia pròpia, monitor multiparamètric i un generador d'oxigen d'alta gamma.

La veterinària Marina Fernández desenvolupa des de fa més de 20 anys aquesta especialitat veterinària i actualment cursa un Màster en Odontologia animal. La majoria de centres no disposen de l'equipament necessari per detectar lesions dentals, i per això és tan important la creació de la Unitat Dental per oferir un servei de qualitat.

Per exemple, en el cas dels gats, aquests desenvolupen una malaltia dental que es caracteritza per lesions a la dent molt doloroses, lesions que s'anomenen resortives, així com una malaltia també molt dolorosa, la gingivoestomatitis felina, en què en la majoria de casos el tractament és l'extracció completa de les dents. Gràcies al servei de radiologia dental especialitzat, podem detectar aquestes lesions dentals, proporcionar el tractament adequat i resoldre aquest dolor als gats de manera eficient, ràpida i curosa. Tanmateix, per als gossos també resulta un servei essencial per garantir una bona higiene i salut dental.


CONTACTA AMB NOSALTRES