HIGIENE BUCAL MASCOTES


Realitza una neteja bucal a la teva mascota per evitar malalties i prevenir problemes relacionats amb la salut dental de la teva mascota.

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? Has detectat tosca en les seves peces dentals?

Ha arribat el moment de realitzar un tractament d'higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, no només la fortalesa de les seves dents es veurà perjudicada, sinó també la salut de la resta del cos.

A Vilavet Clínica Veterinària de Viladecans t'oferim un tractament d'higiene bucal per a gossos i gats que els alleujarà de molèsties dentals i els ajudarà a prevenir malalties periodontals. 

Serveis inclosos:

  • Neteja dental amb ultrasons i polit
  • Anestèsia general
  • Assessorament preventiu bucodental
  • Productes de neteja relacionats amb la higiene dental (opcional)

Serveis addicionals:

  • Ús de fluïdoteràpia a quiròfan durant la neteja dental

* Si durant la neteja fos necessari, es realitzaria l'extracció d'alguna peça dental per motius de salut per a la vostra mascota.Per què és important una higiene bucal en gossos i gats?

Mantenir una boca sana en la teva mascota és fonamental per assegurar-li una bona qualitat de vida i prevenir futures patologies, algunes d'elles greus. La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents que pot desencadenar diferents infeccions a la boca. La tosca i la piorrea són potencialment la causa de malalties cardiovasculars que provoquen endocarditis i insuficiència renal.

Per què té mal alè la meva mascota?

El problema del mal alè o halitosi és molt comú en els nostres gossos i gats. Els principals factors que el provoquen:

  • L'acidesa de la saliva.
  • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals.
  • La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits.
  • La consegüent acumulació de tosca.

En què consisteix el nostre tractament bucal per a mascotes?

La neteja bucal per a gossos i gats consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. La tècnica és senzilla i és practicada al nostre centre veterinari de Viladecans, però necessita un procés anestèsic i d'un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.

A Vilavet Clínica Veterinària de Viladecans fem que la teva mascota llueixi una boca sana i forta.

Necessites parlar amb nosaltres?