Us presentem la web Vilavet Veterinaris!

2019-07-25

Després de 14 anys treballant per oferir el millor servei a tots els animals de companyia que ens visiten, hem decidit fer el salt al món digital per mostrar-vos la nostra feina i la millora contínua a la qual seguim aspirant dia a dia.

Presentem una web moderna i actual, que reflecteix l'essència del que som: un equip de professionals dedicades a les mascotes i a la seva cura i salut. Volíem que aquesta web expliqués la història de la nostra clínica veterinària de Viladecans d'una manera intuïtiva i sobretot propera. Una pàgina accessible per a tots els usuaris, independentment de si es connecten des de l'ordinador de casa, el mòbil o la tauleta. 

Us convidem a passejar per la web perquè pugueu tenir una visió més àmplia de tots els serveis que oferim. També podreu veure les fotos de les nostres instal·lacions i d'alguna que una altra mascota que ja forma part d'aquesta gran família.

A més, us mantindrem informats de totes les nostres campanyes i promocions, perquè pugueu beneficiar-vos dels nostres serveis. I si el que busqueu és informació i consells sobre la salut i la cura de les mascotes, podreu trobar-los el blog d'aquesta web.

Tens algun dubte? T'agradaria formar part de la família Vilavet? Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic o trucant-nos per telèfon, però el nostre és el tracte proper i el cara a cara, així que estarem encantades de rebre el nostre centre! 

VISITA LA NOSTRA WEB